Bestellen en retourneren

Bestellen

Nadat jouw betaling is geverifieerd, verwerken en verzenden wij je bestelling. Bestellingen worden binnen 3 werkdagen verpakt en verzonden. 

Betalen

Heb je gekozen voor ‘vooraf overmaken’ of is je betaling mislukt maak dan het orderbedrag o.v.v. van het ordernummer over op rekeningnummer NL72 INGB 0007 4620 01 t.n.v. O.M.A. vof. 

Verzendkosten

Onze pakketten worden verzonden met PostNL. De bijdrage in de verzendkosten is binnen NL € 5.95; Belgie & Duitsland € 9.75. Overige landen vanaf € 17,50.

Zodra je pakket is afgeleverd bij de koerier ontvang je een Track en Trace code waarmee je je pakket kan volgen. Let op! Niet thuis: pakketten blijven maximaal 1 week op een afhaallocatie liggen waarna ze retour worden gezonden. 

Ruilen en retourneren

We hopen dat je tevreden bent met de artikelen die je bij ons hebt gekocht. Mocht dat toch niet het geval zijn dan kan je de bestelling tot 14 dagen na ontvangst aan ons retour sturen. 

Hoe kan ik mijn bestelling ruilen?

Wil je 1 of meerdere artikelen ruilen kan je dit aangeven door een mail te sturen naar info@hooimadam.nl waarin je aangeeft welke artikel(en) je wilt ruilen en welke artikel(en) je wilt ontvangen.  De kosten van retourzending zijn voor eigen rekening. 

De nieuwe producten worden verzonden na ontvangst van retourzending en/of na ontvangst van de bijbetaling.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
  • Je retour dient binnen 14 dagen na ontvangst te zijn gemeld.
  • Je retour dient te verkeren in originele staat en in de originele verpakking.
  • Eventuele gratis producten dienen mee te worden teruggestuurd.
  • Je retourneert vanuit een Europees land.
Hoe retourneer ik mijn bestelling?

1. Maak gebruik van ons herroepingsformulier of stuur een mail naar info@hooimadam.nl waarin je aangeeft welke artikelen je wilt retourneren; je ordernummer;  naam + adres en op welk bankrekeningnummer je het retourbedrag wilt ontvangen. 
2. Pak je retourzending zorgvuldig in.
3a. Meld je pakket aan via de retourlink en geef je pakket af aan de vervoerder en laat de barcode scannen.
3b. Kies een eigen vervoerder en verzend het pakket naar Planetenlaan 17, 9405PA Assen met een T&T naar info@hooimadam.nl

We doen de ruil of terugbetaling binnen 5 werkdagen na ontvangst.

Hoeveel kost retourneren?

Retourneren is voor eigen rekening. Via de retourlink is de bijdrage binnen Nederland € 5,95 en Belgie en Duitsland € 9,75. 

Beoordelingen van onze klanten

Danielle
Lees verder
Ik heb de hooimadam al een tijdje in huis en wat kan je er veel mee! Ik heb elke dag aardappelen en groenten erin gegaard maar ook stoofperen, stoofpotten, draadjesvlees, erwtensoep. Prima resultaat en het scheelt in de kosten. Handig en je hoeft je niet druk te maken over pannen die op het vuur staan, je kunt in de tussentijd naar buiten of het 's nachts lang door laten garen (zoals hachee en erwtensoep). Ik ben er blij mee.
Inge
Lees verder
De Hooimadam is echt superfijn om te koken. Het geeft me veel rust in de avond. Voor kindje ophalen uit school alles erin en bij thuiskomst heb ik tijd voor haar, tegen etenstijd is alles gaar. Blijft superwarm. We maken er soep in, stoofpotjes, rijst met linzen, groenten. Fornuis blijft veel meer uit dus een mooie besparing!
Anne
Lees verder
Ik kan me inmiddels al niet meer voorstellen dat ik een stoofschotel of een bouillon maak zonder het gebruik van de Hooimadam.