Uniek en duurzaam kerstpakket of relatiegeschenk

Wil jij je medewerkers/collega’s dit jaar verrassen met een uniek en duurzaam cadeau: kies dan voor een kookzak van de Hooimadam® De Hooimadam® is je ideale keukenhulp bij het bereiden en warm houden van je gerechten en helpt je energie te besparen. Een gerecht hoeft alleen maar opgewarmd/ aan de kook gebracht te worden op het kookstel en kan daarna de Hooimadam® in voor verdere garing. Maar ook ideaal voor laatkomers of als de kinderen op verschillende tijden sporten om het eten warm te houden zonder dat het aanbrandt.

Wij hebben de Hooimadam® in verschillende maten en kleuren. Ook is het vanaf 100 stuks mogelijk om een eigen ontwerp te laten maken.  Bij iedere Hooimadam wordt een gebruiksaanwijzing en recept meegestuurd. 

Via onderstaand formulier kunt u uw offerte aanvragen. Of mail naar info@hooimadam.nl.  Geef o.a. welke kleur(en) uw voorkeur heeft, het aantal en of uw voorkeur uit gaat naar een kleine Hooimadam of grote Hooimadam

Kerstpakket of relatiegeschenk van de kookzak de Hooimadam

Offerte aanvraag

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Beoordelingen van onze klanten

Danielle
Lees verder
Ik heb de hooimadam al een tijdje in huis en wat kan je er veel mee! Ik heb elke dag aardappelen en groenten erin gegaard maar ook stoofperen, stoofpotten, draadjesvlees, erwtensoep. Prima resultaat en het scheelt in de kosten. Handig en je hoeft je niet druk te maken over pannen die op het vuur staan, je kunt in de tussentijd naar buiten of het 's nachts lang door laten garen (zoals hachee en erwtensoep). Ik ben er blij mee.
Inge
Lees verder
De Hooimadam is echt superfijn om te koken. Het geeft me veel rust in de avond. Voor kindje ophalen uit school alles erin en bij thuiskomst heb ik tijd voor haar, tegen etenstijd is alles gaar. Blijft superwarm. We maken er soep in, stoofpotjes, rijst met linzen, groenten. Fornuis blijft veel meer uit dus een mooie besparing!
Anne
Lees verder
Ik kan me inmiddels al niet meer voorstellen dat ik een stoofschotel of een bouillon maak zonder het gebruik van de Hooimadam.