Samenwerking met de Hooimadam®

Hieronder vind je de samenwerkingen die wij reeds zijn gestart. Van wederverkoper tot video creator en fotografie. Wil je meer over hun weten, klik dan op de link van zijn/haar bedrijf.

Wederverkoper Hooimadam

Handig Goed

Dit is Jessica van Handig Goed.
Jessica is al jaren een trouwe wederverkoper van de Hooimadam®.

Zij heeft een webwinkel met handige spullen, originele cadeaus en gewoon leuke dingen voor huis, tuin, werk en reizen. Bij Handig Goed vind je handige, opmerkelijke en originele zaken. Dingen die van oudsher al handig waren, maar in een modern jasje zijn gestoken. Nieuwsgierig? Klik dan op de link van haar website.

https://www.handiggoed.nl/

Hooimadam kopen België

OHNE

OHNE is een cooperatie van verpakkingsvrije winkels met een sterke focus op lokaal en bio. 

OHNE neemt duurzaamheid heel serieus. Zowel de oorsprong van het product, de manier van verpakken tot aan hoe de producten aan je deur worden geleverd. Nieuwsgierig geworden. Check de website. 

https://www.ohne.be/

Hooimadam kopen Dalfsen Molen

Bij de Molen

Janetta en Marieke Laarman zijn eigenaren van de mooie boerderijwinkel onder de molen in Dalfsen. Naast de Hooimadam verkopen zij biologische producten. En ook hun producten komen veelal uit de streek waar de winkel gevestigd is. Leuk om op de site te kijken, maar nog leuker om even langs te gaan.

https://bijdemolendalfsen.nl/

kamperen met Ventje en de Hooimadam

Ventje

Kamperen en de Hooimadam, een top combinatie. Ventje verkoopt een complete beleving. Je kan je gehele bus (ventje) samenstellen. En van binnen van alle gemakken voorzien. Zelf ontwerpen? Kijk dan snel op hun site.

https://ventje.com/

Hooimadam fotografie

Wij stellen Winanda Winters graag aan jullie voor.

Winanda heeft haar eigen bedrijf genaamd Winters Fotografie. De sfeerfoto’s die je op onze site vindt heeft Winanda gemaakt. De samenwerking was top en wij zijn heel tevreden. Spiek gerust even op haar site met mooie projecten.

https://wintersfotografie.nl/

Slik over koken met de Hooimadam patchwork

Michiel Slik, een kookfanaat op Youtube.

Een jaar terug zagen wij een video voorbij komen waar Michiel ging koken met onze Hooimadam. Dit vonden wij zo leuk dat wij een samenwerking zijn gestart. Vol passie vertelt hij over de recepten i.c.m. de Hooimadam. Dus voor inspiratie kan je zijn video’s bekijken op zijn Youtube kanaal; Slik over koken.

https://www.youtube.com/@slikoverkoken

Beoordelingen van onze klanten

Danielle
Lees verder
Ik heb de hooimadam al een tijdje in huis en wat kan je er veel mee! Ik heb elke dag aardappelen en groenten erin gegaard maar ook stoofperen, stoofpotten, draadjesvlees, erwtensoep. Prima resultaat en het scheelt in de kosten. Handig en je hoeft je niet druk te maken over pannen die op het vuur staan, je kunt in de tussentijd naar buiten of het 's nachts lang door laten garen (zoals hachee en erwtensoep). Ik ben er blij mee.
Inge
Lees verder
De Hooimadam is echt superfijn om te koken. Het geeft me veel rust in de avond. Voor kindje ophalen uit school alles erin en bij thuiskomst heb ik tijd voor haar, tegen etenstijd is alles gaar. Blijft superwarm. We maken er soep in, stoofpotjes, rijst met linzen, groenten. Fornuis blijft veel meer uit dus een mooie besparing!
Anne
Lees verder
Ik kan me inmiddels al niet meer voorstellen dat ik een stoofschotel of een bouillon maak zonder het gebruik van de Hooimadam.