Categorieën

  • Hooimadam
  • Hooikus
  • Diverse producten
  • Kerstpakketten
 
Anja Boelhouwers-Oudshoorn 25-10-2014 om 14:59:11

Drie hooimadammen in gebruik, 2 grote en 1 kleine. Ik heb ze nu precies een half jaar en kreeg zojuist de eindafrekening van mijn energieleverancier. Nu hebben we wel een milde winter achter de rug maar....4oo kub gas minder verbruikt en 250 euro terug.
Ik gebruik ze heel trouw, bijna elke dag.
Een heleboel dingen smaken echt veel lekkerder.
Ben benieuwd wat "de opbrengst" na een vol jaar gebruik is!

Linda 08-10-2014 om 16:17:26

De hooimadammen al ruim twee maanden in gebruik! Ideaal voor het perfect garen van groenten, zoals sperziebonen en spruitjes. Ook gebruik ik de hooimadam vaak bij het koken van soep. Als alles aan de kook is een half uur in de hooimadam. Dan de staafmixer erdoor en klaar is de soep. Verse bietjes kook ik ook m.b.v. de hooimadam. Kortom ik gebruik de hooimadam vaker wel dan niet :)

Janita Karssing 08-09-2014 om 23:17:03

Ik heb de hooimadam- groot en klein- nu drie jaar in gebruik.......ik wil die dames niet meer missen!

Margot 03-09-2014 om 18:47:57

Ik probeerde gehaktbrood te maken in mijn nieuwe hooimadam. Ik heb 1 kg gehakt opgemaakt met ei, paneermeel en kruiden en er een grote bal van gemaakt. Die heb ik eerst aangebakken in mijn kookpotje om een mooi korstje te krijgen. Dan heb ik het potje half gevuld met kokende bouillon en het in de hooimadam gezet. Ik weet niet meer hoe lang het gehaktbrood er is blijven in staan, maar ik denk toch zeker een uur of twee. Het gehaktbrood was perferct gaar en zeer lekker!
Heeft iemand al eens rijstpap geprobeerd?

Christel 07-03-2014 om 21:56:12

Wow! De yoghurt is een makkie in mijn madamekke! Onwijs blij mee! Ook een stoofpotje maken gaat als een trein!

Marieke 03-01-2014 om 16:16:43

Vandaag voor de tweede keer erwtensoep uit de Hooimadam,ik kijk er nu al naar uit! Dank voor deze prachtige vinding. Je kunt er trouwens ook heel goed curry in maken.
Fijn 2014 en de groeten.

Hanneke Tiddens 14-11-2013 om 22:03:33

Ik woon sinds anderhalf jaar op een zeilboot waarmee we een verre reis maken. Vóór we vertrokken een kleine en een grote hooimadam aangeschaft en het is werkelijk ongelofelijk hoeveel gas ik kan besparen. Wij moeten zeer zuinig met onze kleine gasflesjes omgaan.het is echt een topproduct, ik kan het iedereen aanraden. Volgens mij moeten jullie een stand op de Hiswa hebben!

Franzis-Paula Maas 08-09-2013 om 22:24:22

zaterdag een grote en kleine hooimadam op de markt in Haren gekocht. Onze eerste maaltijd al direct een succes, rijst in een kleine pan, en in mijn grote stoompan onderin bietjes (heel) en in de opzet maïskolven. Alles maar tien minuten op het vuur gehad en drie uur later (wij moesten even wat langer weg) van een heerlijke warme maaltijd genoten. Ik verheug me al op nog vele keren genieten van dit makkelijke en mooie product. Vooraal ben ik blij, dat ik ook mijn stoompan met een( evtl twee?) etages in de hooimadam kan zetten. echt super. Ik werk als goudsmid aan huis, kan makkelijk in de pauzes het avondeten voorbereiden en zal veel minder lang in de keuken moeten staan groet, Franzis Maas

Lucia 14-08-2013 om 10:26:08

Van mijn collega's kreeg ik op mijn verjaardag de grote hooimadam. Ideaal! Neemt weinig plek in als hij (of het is een zij?? Madam hè...) niet gebruikt wordt, en kan gewoon op het aanrecht staan als er wat in zit. Gisteren had ik er een pan hete soep in meegenomen naar een verhuizing. Tegen de lunch was de soep perfect op temperatuur.
Op vakantie gaat-ie zeker mee!

mw groen 11-07-2013 om 11:15:31

Ik heb de hooimadam en hooikus voor mijn verjaardag gekregen.
Ik ben er super content mee.
Omdat ik niet met pakjes en zakjes kookt en veel linzen, bonen ed eet is het een uitkomst.
De hooimadam en kus gaan mee op vakantie ik kan nu niet zonder.
Ben benieuwd of iemand ervaring heeft in combinatie met de wonderpan uit grootmoederstijd!

Pagina 2 van 5