Neem contact met ons

De Hooimadam is een product van O.M.A. v.o.f.

Planetenlaan 17
9405 PA Assen
(geen winkel op dit adres)

Heeft u vragen?
Stuur ons een e-mail

info@hooimadam.nl

Bellen & Whatsapp

+316 199 222 79 (whatsapp)

Inpakken van bestellingen Hooimadam

Vragen / suggesties / opmerkingen?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Hooimadam “de slowcooker zonder stekker”
Het handzame alternatief voor de hooikist.  De Hooimadammen zijn gemaakt van katoen gevuld met schapenwol en passen daarom in tegenstelling tot een hooikist gewoon in het keukenkastje. De kookzakken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en designs. 

Hooimadam kopen?
Dat kan eenvoudig en snel bij de Hooimadam. U kunt kiezen uit een grote Hooimadam of een kleine Hooimadam en er is een mogelijkheid om een zogenaamde Hooikus te bestellen. De Hooikus is een verkleiner waardoor u qua maat tussen de grote en de kleine Hooimadam in komt. 

Beoordelingen van onze klanten

Danielle
Lees verder
Ik heb de hooimadam al een tijdje in huis en wat kan je er veel mee! Ik heb elke dag aardappelen en groenten erin gegaard maar ook stoofperen, stoofpotten, draadjesvlees, erwtensoep. Prima resultaat en het scheelt in de kosten. Handig en je hoeft je niet druk te maken over pannen die op het vuur staan, je kunt in de tussentijd naar buiten of het 's nachts lang door laten garen (zoals hachee en erwtensoep). Ik ben er blij mee.
Inge
Lees verder
De Hooimadam is echt superfijn om te koken. Het geeft me veel rust in de avond. Voor kindje ophalen uit school alles erin en bij thuiskomst heb ik tijd voor haar, tegen etenstijd is alles gaar. Blijft superwarm. We maken er soep in, stoofpotjes, rijst met linzen, groenten. Fornuis blijft veel meer uit dus een mooie besparing!
Anne
Lees verder
Ik kan me inmiddels al niet meer voorstellen dat ik een stoofschotel of een bouillon maak zonder het gebruik van de Hooimadam.